Sestavine:

– 1 1/2 žlice čebeljega voska
– 1 žlica karitejevega masla
– 2 žlički kokosovega olja
– 1 žlička mareličnega olja
– 1 žlička medu
– 8 kapljic eteričnega olja cimeta

Navodila:

1. V manjši ponvici rahlo zavremo okoli 450 ml vode. Čez ponev položimo posodo, odporno na vročino.
2. V skledo dodamo čebelji vosek, karitejevo maslo, kokosovo olje in marelično olje ter grejemo, dokler se vosek ne stopi. Vmes vsake toliko pomešamo.
3. Ko se vosek stopi, odstranite posodo z ognja in vmešajte med in eterično olje.
4. Nalijte v manjše posodice.
5. Pred uporabo počakajte, da se zmes ohladi in strdi.


Zadnji prispevki

Prejšnji članekSladko-pekoči grižljaji piščanca s slanino
Naslednji članekTo je torta, ki jo naredimo zlahka!