Če ste med tistimi, ki se trudijo pojesti več beljakovin, ali pa za morate za peko ločiti rumenjake od beljakov, pri čemer pa se vsakič znova mučite in naredite celo packarijo, popackate prste in po možnosti še razlijete rumenjak? Vam zveni znano? Sedaj je vse to preteklost. Za vas imamo smešno preprost trik, ki vas bo za večno rešil packarije!
Potrebujete: Šalico, prazno plastenko in, jasno, jajca.
Postopek
1. korak: jajce razbijte v šalico.
2. korak: čisto prazno plastenko malce stisnite, da gre iz nje malce zraka, se z vratom plastenke dotaknite rumenjaka in izpustite, da ga plastenka posrka.
3. korak: ponovno stisnite plastenko in rumenjak izpustite, kamor želite.
Zadnji prispevki
- Recept za dietno skutno torto, ki ne vsebuje moke in sladkorja
- Neprijeten vonj čevljev bo izginil čez noč, dodati jim morate samo to stvar
- Optična iluzija: Samo 7 % ljudi lahko v 5 sekundah opazi rolko, skrito v garaži! Ste med njimi?
- Božanski polnjen krompir, če ga boste tako pripravili, vam ne bo žal
- Nista dovolj samo sol in voda pri kuhanju krompirja, dodati morate tudi to, da bo še bolj slasten
- Tedenski jedilnik: Ideje za kosilo za tekoči teden #55