Vsakomur se je že kdaj zgodilo, da je odprl steklenico vina, iz katere je zavel kisel vonj. Če se zgodi to, imamo dve možnosti: vino zavržemo ali ga spijemo navkljub slabemu vonju. Če se potrudimo in si zamašimo nos, čez nekaj časa slabega vonja sploh več ne opazimo. Vendar obstaja tudi drugačna možnost. Vzemite bakren kovanec in ga vrzite v vino.
Poglejte si, zakaj..
Zdaj se to nikoli ne bo več zgodilo:
Zadnji prispevki
- Recept za cheesecake s pistacijo, ne boste ga pozabili
- Ti triki bodo podaljšali rok trajanja banan in preprečili, da bi porjavele
- Ideja za kosilo: Preprost recept za piščanca s curry-jem
- Optična iluzija: Tudi najpametnejši niso našli napake na tej slikovni uganki
- Recept za dietno skutno torto, ki ne vsebuje moke in sladkorja
- Neprijeten vonj čevljev bo izginil čez noč, dodati jim morate samo to stvar