Juhe se vedno priležejo k obrokom kot topla predjed, lahko pa tudi glavna, če zraven postrežemo kruhove cmoke ali solato in kruh. Tokrat smo za vas pripravili italijansko fižolovo juho, ki je prijetnega okusa in bo všeč tudi tistim, ki fižola ne obožujejo. Če jih moti konsistenca, ga preprosto spasirate.
Sestavine
- 2 korenčka
- 2 majhni čebuli
- 1 velika čebula
- 2 stroka česna
- 1,5 litra (6 kozarcev) vode
- 3 zrna črnega popra
- olivno olje
- 1 steblo zelene
- 1 pločevinka sesekljanega paradižnika
- 2 pločevinki belega fižola
- 100 g špinače
- 2 žlički posušene bazilike
- 1 čajna žlička posušenega origana
- sol po okusu
- poper po okusu
- 100 g špinače
- Parmezan
Postopek
Postopek je preprost. Le sledite navodilom v videoposnetku.
Video recept
Zadnji prispevki
- Optična iluzija: Vsi vidimo krave, a le ljudje z visokim IQ bodo opazili medveda
- Naredi sam: Barvanje pirhov z alu-folijo in jedilnimi barvami
- Recept: Potratna potica
- S takšno francosko solato na mizi, boste navdušili vse
- Optična iluzija: Med velikonočnimi zajci se skriva kuža, če ga najdete v 10 sekundah imate dober vid
- Recept za leno pito z višnjami in kokosom, navdušeni boste