Ne razpadejo, pa tudi trdi niso. Ti zdrobovi žličniki bodo obogatili vašo juho, pa naj bo ta goveja, piščančja ali zelenjavna.

Sestavine

  • 1 jajce
  • 4 žlice zdroba (pšeničnega zdroba)
  • 4 žlice sončničnega ali rastlinskega olja
  • sol (po okusu)

Postopek

  1. Vse sestavine zmešamo z metlico, da nastane zmes brez grudic.
  2. Pustimo na sobni temperaturi približno 15 minut, da zmes nabrekne.
  3. Z dvema žličkama oblikujte žličnike. V počasi vrelo juho polagamo en cmok naenkrat.
  4. Cmoki bodo vzhajali med kuhanjem.
  5. V napol pokriti posodi na majhnem ognju kuhamo 15 minut, ogenj ugasnemo, pokrijemo in pustimo počivati ​​15 minut.
  6. V teh 15 minutah se bodo do konca napihnili in bodo zunaj in znotraj mehki. Medtem ko se dušijo teh 15 minut, ne odstranjujte pokrova iz lonca, da se para in toplota ne izgubita.

Nebeško mehki zdrobovi žličniki za juho, pripravite jih po tem receptu in navdušeni boste


Zadnji prispevki

Prejšnji članekSamo 1% ljudi lahko opazi metulja na listih v tej zapleteni optični iluziji
Naslednji članek5 zakonskih napak, ki jih naredi večina žensk