Več ko vemo o hrani in več receptov, ki jih preizkusimo, bolje razumemo dve stvari: prvič, zdrava hrana ne pomeni nujno pomanjkanja; in drugič, najpreprostejše jedi so velikokrat okusne kot najimenitnejše. Kot dokaz tega vam danes ponujamo recept iz revije Eating Well Magazine. Predstavljamo vam prečen paradižnik s parmezanom.

 

Potrebujete:

  • 4 paradižnike, prečno prerezane na pol
  • ¼ skodelice sveže naribanega parmezana
  • 1 žlička sveže naribanega parmezana
  • ¼ žličke soli
  • Sveže zmlet poper po okusu
  • 4 žličke ekstra deviškega oljčnega olja

Jed izgleda zares okusno. Lahko jo ponudite kot prilogo ali prigrizek. V reviji Eating Well Magazine pa lahko najdete celoten opis recepta.

 

loading...

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.