Kdo se strinja, da je priprava jajc zelo težka? Pazljiv je potrebno biti pri kuhanju, če želite pripraviti mehko kuhana jajca, pazljivost je potrebna pri poširanih jajcih, ki jih še vedno polovica ljudi ne zna pripraviti. Tudi pri umešanih jajcih obstajajo triki, da postanejo mehka, okusna in takšna kot iz kuharskih knjig. V posnetku poglejte, kako jih pravilno pripraviti.
Zadnji prispevki
- Sočne čokoladne kocke z marelično sredico
- Zakaj mleka nikoli ne smete zlivati v odtok?
- To ni samo še en recept za bučno juho, to je najboljši recept za bučno juho
- Pozabljena superhrana z naših vrtov: jeruzalemska artičoka, zdrava in popolna za diabetike
- Recept: Enostavno pecivo s kokosom in čokolado, ki ga lahko pripravi vsak
- Ideje, kaj vse lahko položite na grob namesto sveč, ki niso ravno ekološka izbira
[…] Morda vas zanima tudi: Tako pripravite popolna umešana jajca […]