Domov Dom Takole najbolj enostavno ločite rumenjak od beljaka

Takole najbolj enostavno ločite rumenjak od beljaka

Če ste med tistimi, ki se trudijo pojesti več beljakovin, ali pa za morate za peko ločiti rumenjake od beljakov, potem poskusite spodnji nasvet za manj packarije.

272
0
SHARE
Rumenjak in beljak

Če ste med tistimi, ki se trudijo pojesti več beljakovin, ali pa za morate za peko ločiti rumenjake od beljakov, pri čemer pa se vsakič znova mučite in naredite celo packarijo, popackate prste in po možnosti še razlijete rumenjak? Vam zveni znano? Sedaj je vse to preteklost. Za vas imamo smešno preprost trik, ki vas bo za večno rešil packarije!

Potrebujete: Šalico, prazno plastenko in, jasno, jajca.

Postopek

1. korak: jajce razbijte v šalico.

2. korak: čisto prazno plastenko malce stisnite, da gre iz nje malce zraka, se z vratom plastenke dotaknite rumenjaka in izpustite, da ga plastenka posrka.

3. korak: ponovno stisnite plastenko in rumenjak izpustite, kamor želite.

 

 

ODDAJ ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.