Če ste med tistimi, ki se trudijo pojesti več beljakovin, ali pa za morate za peko ločiti rumenjake od beljakov, pri čemer pa se vsakič znova mučite in naredite celo packarijo, popackate prste in po možnosti še razlijete rumenjak? Vam zveni znano? Sedaj je vse to preteklost. Za vas imamo smešno preprost trik, ki vas bo za večno rešil packarije!
Potrebujete: Šalico, prazno plastenko in, jasno, jajca.
Postopek
1. korak: jajce razbijte v šalico.
2. korak: čisto prazno plastenko malce stisnite, da gre iz nje malce zraka, se z vratom plastenke dotaknite rumenjaka in izpustite, da ga plastenka posrka.
3. korak: ponovno stisnite plastenko in rumenjak izpustite, kamor želite.
Zadnji prispevki
- Recept za enostavno juho s krompirjem in grahom
- Torta s čokolado in banano, odlična sladica za vsako priložnost
- 5 nenavadnih vrtnarskih nasvetov, ki so resnično uporabni
- Recept za zdravo različico “majoneze”, ki ne obsedi v želodcu
- Optična iluzija: Vam uspe najti dva skrita prstana v manj kot 20 sekundah?
- Slastna, visoko proteinska sladica, pripravljena v 5 minutah