Kdo se strinja, da je priprava jajc zelo težka? Pazljiv je potrebno biti pri kuhanju, če želite pripraviti mehko kuhana jajca, pazljivost je potrebna pri poširanih jajcih, ki jih še vedno polovica ljudi ne zna pripraviti. Tudi pri umešanih jajcih obstajajo triki, da postanejo mehka, okusna in takšna kot iz kuharskih knjig. V posnetku poglejte, kako jih pravilno pripraviti.
Zadnji prispevki
- Naredi sam: Barvanje pirhov z alu-folijo in jedilnimi barvami
- Recept: Potratna potica
- S takšno francosko solato na mizi, boste navdušili vse
- Optična iluzija: Med velikonočnimi zajci se skriva kuža, če ga najdete v 10 sekundah imate dober vid
- Recept za leno pito z višnjami in kokosom, navdušeni boste
- Naredi sam: Tako pobarvate pirhe v zeleno in rumeno na naraven način
[…] Morda vas zanima tudi: Tako pripravite popolna umešana jajca […]