Če imate radi enolončnice, potem je tale narejena za vas. Ima mesnat okus po vratovini, nežen okus po gobah, vsa preostala zelenjava pa ji doda samo piko na i. Če želite, da je bolj redka, lahko izpustite koruzni škrob iz sestavin.
Sestavine
- Svinjski vrat – 500 gr.
- Čebula – 1 kos.
- Korenček – 1 kos
- Sol – 1 čajna žlička
- Črni poper – 1/2 žličke
- Timijan – 1 žlička
- Paprika – 3 čajne žličke
- Voda – 400 ml
- Gobe – 400 g
- Zeleni grah – 400 g
- Paradižnikova pasta – 3 žlice
- Voda – 200 ml
- Koruzni škrob – 2 žlički
- Sladkor – 1 čajna žlička
Postopek
Klasičen postopek priprave enolončnice si lahko pogledate v spodnjem videu.
Video recept
NAREDITE TUDI:
- Recept: Enolončnica iz leče, ki fino pogreje
- Recept: Krompirjev golaž s hrenovko
- Recept: Ameriški burger golaž, odličen!
Zadnji prispevki
- Optična iluzija: Samo genij najde še en skrit obraz na sliki v 10 sekundah
- Vrhunski triki za boljši pridelek paradižnika – rodil bo dvakrat več
- Enostaven recept za cheesecake, pripravljen v 20 minutah
- Vam je ostalo nekaj vina? Tako ga lahko porabite
- Kako varno je igranje spletnih iger na srečo preko VPN?