Če želite polnjene paprike narediti še malo drugače, jih lahko pripravite s piščancem in sirom. Okus je božanski.
Sestavine
- 1 piščančje prsi
- olje
- sol
- poper
- rdeča paprika
- čebula
- sojina omaka
- smetana za kuhanje
- peteršilj
- paprike
- parmezan
Postopek
- Piščančje prsi narežemo na kocke in začinimo z: oljem, soljo, poprom, papriko. Dobro premešamo.
- Čebulo pražimo 5 minut in v ponev dodamo meso. Premešamo in pražimo še 5 minut.
- Dodamo sojino omako, smetano za kuhanje in peteršilj.
- Paprike prerežemo na pol in naredimo čolničke. Nadevamo jih z mesom.
- Pečemo 15 minut na 220°C.
- Po vrhu dodamo sir ali parmezan in pečemo še 5-10 minut.
Video recept
Zadnji prispevki
- Tako se znebite koloradskega hrošča
- Recept za piščančji burger, ki nikogar ne bo pustil ravnodušnega
- Optična iluzija: Vsi lahko vidimo sladoled, a le tisti z izjemnim vidom, bodo našli mačko v 5 sekundah
- Recept za kuskus s praženo zelenjavo in piščancem
- Nasveti, kako lahko imate do 3-krat večji pridelek kumar, poleg tega pa ne bodo grenke
- Tedenski jedilnik: Ideje za kosilo za tekoči teden #56