Če želite polnjene paprike narediti še malo drugače, jih lahko pripravite s piščancem in sirom. Okus je božanski.

Sestavine

  • 1 piščančje prsi
  • olje
  • sol
  • poper
  • rdeča paprika
  • čebula
  • sojina omaka
  • smetana za kuhanje
  • peteršilj
  • paprike
  • parmezan

Postopek

  • Piščančje prsi narežemo na kocke in začinimo z: oljem, soljo, poprom, papriko. Dobro premešamo.
  •  Čebulo pražimo 5 minut in v ponev dodamo meso. Premešamo in pražimo še 5 minut.
  • Dodamo sojino omako, smetano za kuhanje in peteršilj.
  • Paprike prerežemo na pol in naredimo čolničke. Nadevamo jih z mesom.
  • Pečemo 15 minut na 220°C.
  • Po vrhu dodamo sir ali parmezan in pečemo še 5-10 minut.

Video recept


Zadnji prispevki

Prejšnji članekSte se kdaj vprašali, zakaj se z leti hitreje zbujamo? Odgovor je preprost
Naslednji članekTako zmanjšati potenje nog v vročih dneh