Danes vam predstavljamo enostavno in okusno jed – mehke ražnjiče s teletino, papriko in čebulo. Ta kombinacija mesa, zelenjave in sladkaste čebule bo vaše brbončice popeljala na pravo kulinarično potovanje. Meso je mehko in sočno, paprika dodaja osvežujoč okus. Priprava je hitra, rezultat pa je jed, ki se vam bo kar stopila v ustih.
Sestavine
- 500 gramov teletine
- paprika
- čebula
- olje in olivno olje
- timijan ali rožmarin
- sol, poper
Postopek
- Meso narežemo na srednje velike kocke in ga ločimo od maščobe.
- Meso začinimo: olje, olivno olje, sol, poper, suha mešanica začimb in malo rdeče paprike.
- Pustimo v hladilniku do uporabe, najbolje čez noč.
- Pripravimo paprike in se lotimo sestavljanja nabodal.
- Bodimo ustvarjalni in dodamo sestavine, ki so nam všeč.
- Cvremo 2 minuti na najvišji temperaturi, nato znižamo in cvremo 3 minute na vsaki strani.
- Pazimo, da mesa ne prepečemo.
Video recept
Zadnji prispevki
- Recept za črno-bele piškote. Odlični za praznike, da popestrijo pladenj s piškoti
- Optična iluzija: Samo genij lahko najde številko 1678 v 12 sekundah
- Recept za najboljšo domačo vročo čokolado
- Trik, s katerim boste zjutraj hitro odmrznili zaledenelo steklo na avtomobilu