Juhe se vedno priležejo k obrokom kot topla predjed, lahko pa tudi glavna, če zraven postrežemo kruhove cmoke ali solato in kruh. Tokrat smo za vas pripravili italijansko fižolovo juho, ki je prijetnega okusa in bo všeč tudi tistim, ki fižola ne obožujejo. Če jih moti konsistenca, ga preprosto spasirate.
Sestavine
- 2 korenčka
- 2 majhni čebuli
- 1 velika čebula
- 2 stroka česna
- 1,5 litra (6 kozarcev) vode
- 3 zrna črnega popra
- olivno olje
- 1 steblo zelene
- 1 pločevinka sesekljanega paradižnika
- 2 pločevinki belega fižola
- 100 g špinače
- 2 žlički posušene bazilike
- 1 čajna žlička posušenega origana
- sol po okusu
- poper po okusu
- 100 g špinače
- Parmezan
Postopek
Postopek je preprost. Le sledite navodilom v videoposnetku.
Video recept
Zadnji prispevki
- Recept: Metin sladoled s čokoladnimi koščki – prava osvežitev
- Test osebnosti: Prva stvar, ki jo vidite na sliki, bo o vas razkrila nekaj pomembnega
- Ti 4 ključni dejavniki vplivajo na tveganje za demenco
- Preproste metode, kako odstraniti madeže trave z oblačil
- Recept: Pisana solata za ozimnico, ki navduši vsakogar
- Varovanje osebnih podatkov pri spletnih casino transakcijah