Če ste bili na vrtu pridni in vam toča ni povzročila večje škode, lahko že pobirate stročji fižol. Pripravite ga lahko v boranji, enolončnicah, solatah ali pa zabelite z ocvirki in kislo smetano – recept verjetno že poznate. A mi smo tej jedi dodali še eno sestavino, ki jo zagotovo že imate doma.
Da jed postane še bolj hranljiva in okusna, ji dodamo pečeno jajce na oko.
Ko prerežete jajce čez rumenjak, se ta razlije po fižolu in se zmeša s kislo smetano, kar ustvari odličen kremast okus.
Ta jed je popolna kombinacija svežine stročjega fižola, bogatega okusa ocvirkov in kremaste teksture kisle smetane, obogatene z bogatim rumenjakom.
Zadnji prispevki
- Recept za švedske mesne kroglice, kot jih dobite v priljubljeni trgovini s pohištvom
- Gnojenje s kokošjim gnojem: Kdaj koristi in kdaj škodi?
- To je recept za noro testo, ki ga lahko uporabite za pripravo kruha, pice, kolačkov, žemljic …
- Optična iluzija: Vsi lahko vidimo otroke, a le tisti z najbolj ostrimi očmi lahko v 7 sekundah opazijo banano
- To je sestavina, ki jo dodajte omakam namesto moke, da jih zgostite
- Kremna cvetačna juha je nekaj, kar bo pogosto na vašem jedilniku