Potrebovali boste:
- 4 kozarce za vlaganje, manjše (ta recept bo napolnil natanko 2 kozarca)
- Pokrov za kozarce
- Skleda za mešanje
- Žlica
- 2 zavojčka želatine v prahu
- Posoda za merjenje
- Barvila za hrano (neobvezno)
- Dišavno olje ali eterična olja po izbiri!
Navodila:
- V posodi za mešanje zmešajte 1/2 skodelice vroče vode in 2 zavojčka želatine v prahu.
- Mešajte, dokler se prašek ne raztopi.
- Dodajte barvilo za živila, dokler ni dosežen odtenek po želji.
- V posodo nalijemo 1/2 skodelice zelo hladne vode.
- Mešajte hladno in vročo vodo, dokler se popolnoma ne združita.
- Dodajte 1-2 žlički dišave.
- Tekočino enakomerno nalijte v 2 kozarca.
- Pustite, da kozarec sedi na hladnem, dokler se ne strdi (približno eno uro ali dve).
- Pokrijte s pokrovom.
Vir: https://www.smartschoolhouse.com/
Zadnji prispevki
- Sočne čokoladne kocke z marelično sredico
- Zakaj mleka nikoli ne smete zlivati v odtok?
- To ni samo še en recept za bučno juho, to je najboljši recept za bučno juho
- Pozabljena superhrana z naših vrtov: jeruzalemska artičoka, zdrava in popolna za diabetike
- Recept: Enostavno pecivo s kokosom in čokolado, ki ga lahko pripravi vsak
- Ideje, kaj vse lahko položite na grob namesto sveč, ki niso ravno ekološka izbira