Več ko vemo o hrani in več receptov, ki jih preizkusimo, bolje razumemo dve stvari: prvič, zdrava hrana ne pomeni nujno pomanjkanja; in drugič, najpreprostejše jedi so velikokrat okusne kot najimenitnejše. Kot dokaz tega vam danes ponujamo recept iz revije Eating Well Magazine. Predstavljamo vam prečen paradižnik s parmezanom.
Potrebujete:
- 4 paradižnike, prečno prerezane na pol
- ¼ skodelice sveže naribanega parmezana
- 1 žlička sveže naribanega parmezana
- ¼ žličke soli
- Sveže zmlet poper po okusu
- 4 žličke ekstra deviškega oljčnega olja
Jed izgleda zares okusno. Lahko jo ponudite kot prilogo ali prigrizek. V reviji Eating Well Magazine pa lahko najdete celoten opis recepta.
Zadnji prispevki
- Sočne čokoladne kocke z marelično sredico
- Zakaj mleka nikoli ne smete zlivati v odtok?
- To ni samo še en recept za bučno juho, to je najboljši recept za bučno juho
- Pozabljena superhrana z naših vrtov: jeruzalemska artičoka, zdrava in popolna za diabetike
- Recept: Enostavno pecivo s kokosom in čokolado, ki ga lahko pripravi vsak
- Ideje, kaj vse lahko položite na grob namesto sveč, ki niso ravno ekološka izbira