Da ne boste imeli pretiranih skrbi, kaj vsak dan pripraviti za kosilo, smo naredili tedenski jedilnik. Od ponedeljka do nedelje – same dobre ideje za slastna kosila.
Ponedeljek
Po obilnem nedeljskem kosilu se prileže nekaj lahkega in okusnega. Kaj če bi pripravili kar kvinojo in zelenjavo. Dobro vas bo nahranila in ne bo obremenila vašega želodca.
Torek
Topel obrok je vedno dobra ideja. Naredite juho z lečo. Vedno navduši.
Sreda
Rižota z lignji je okusna jed. Pripravite jo za sredino kosilo.
Četrtek
Pripravite piščančje prsi v omaki in zraven naredite kremast pire krompir.
Petek
Petek naj bo brezmesni dan. Nareditetestenine, pečene s sirom.Izpustite meso.
Sobota
Kostanja je polno po gozdovih. Naredite okusno kostanjevo juho, da vas pogreje.
Nedelja
Piščančja rolada je okusna jed, ki bo navdušila vse zbrane ob nedeljskem kosilu.