Je že mrzlo. Jedilnik bo temu prilagojen. Pripravljali bomo jedi, ki nas bodo pogrele in nasitile, da bomo lažje premagovali mrzle dni.
Ponedeljek
Naredite ričet po babičino. Vedno fino pogreje.
Torek
Pripravite polnjen krompir in veliko skledo solate.
Sreda
Naredite grahovo enolončnico z žličniki.
Četrtek
Pečene testenine s sirom so nasiten in hiter obrok.
Petek
Naredite fižolovo juho s špinačo. Okusna in nasitna jed.
Sobota
Naredite piščančji frikase in poljubno prilogo. Ne pozabite na solato.
Nedelja
Pripravite svinjske zrezke v klasični omaki, pire krompir za prilogo in veliko skledo solate.
Zadnji prispevki
- Recept za švedske mesne kroglice, kot jih dobite v priljubljeni trgovini s pohištvom
- Gnojenje s kokošjim gnojem: Kdaj koristi in kdaj škodi?
- To je recept za noro testo, ki ga lahko uporabite za pripravo kruha, pice, kolačkov, žemljic …
- Optična iluzija: Vsi lahko vidimo otroke, a le tisti z najbolj ostrimi očmi lahko v 7 sekundah opazijo banano
- To je sestavina, ki jo dodajte omakam namesto moke, da jih zgostite
- Kremna cvetačna juha je nekaj, kar bo pogosto na vašem jedilniku