Po vseh prazničnih dobrotah je čas, da pojemo preprosto juho, ki bo prijala našemu telesu in duši. Zelo enostavna za pripravo, lahka in dobra za želodec.
Sestavine
- 3 krompirji
- 1 čebula
- 1 žlica rdeče paprike
- zelenjava po želji
- 1 žlica moka
- 1 žlica olja
- sol in poper po okusu
Postopek
- Krompir olupimo, operemo in narežemo na manjše kocke.
- V lonec z vročim oljem stresemo sesekljano čebulo, dodamo žlico moke in mleto papriko.
- Pražimo pet minut, nato zalijemo z vodo.
- Ko zavre, dodamo kocke krompirja in ostalo zelenjavo, ki jo imamo, jih kuhamo pol ure, nato začinimo.
- Juho postrežemo vročo.
Zadnji prispevki
- Sočne čokoladne kocke z marelično sredico
- Zakaj mleka nikoli ne smete zlivati v odtok?
- To ni samo še en recept za bučno juho, to je najboljši recept za bučno juho
- Pozabljena superhrana z naših vrtov: jeruzalemska artičoka, zdrava in popolna za diabetike
- Recept: Enostavno pecivo s kokosom in čokolado, ki ga lahko pripravi vsak
- Ideje, kaj vse lahko položite na grob namesto sveč, ki niso ravno ekološka izbira