Teden po veliki noči in vseh dobrotah, ki smo jih pojedli med vikendom, naj bo lahkotno obarvan, da si naše telo spočije od vse hrane, ki smo jo zaužili.
Ponedeljek
V ponedeljek pojejte vse, kar vam je ostalo do velike noči. Prepričani smo, da vam je ostalo potice, šunke, francoske solate, hrena, pirhov … Pojejte jih. Predvsem jajca lahko porabite na zelo okusne načine.
Torek
Zagotovo vam je ostal še kak kos šunke. Pripravite ričet po babičino in jo uporabite v jedi.
Sreda
Sreda naj bo brezmesna in lahkotna. Pripravite kremasto zelenjavno juho.
Četrtek
V četrtek naj bo na meniju kremna rižota s šparglji.
Petek
V petek pripravite testenine s česnom in limono.
Sobota
V soboto lahko pripravite le bogato solato s tuno (ali piščančjim mesom)
Nedelja
V nedeljo pripravite govejo juho, polnjen krompir in veliko skledo solate.
Dober tek!
Zadnji prispevki
- Čistila za WC školjko v resnici sploh ne potrebujete, nadomestite ga lahko s tem (in tudi druga čistila)
- Okusni čokoladni grižljaji brez dodanega sladkorja
- Optična iluzija: Vam uspe najti poškodovan lopar v 10 sekundah?
- Tako se znebite koloradskega hrošča
- Recept za piščančji burger, ki nikogar ne bo pustil ravnodušnega