Začela se je čisto prava jesen z hladnejšimi dnevi. Jedilnik bo temu prilagojen. Pripravljali bomo jedi, ki nas bodo pogrele in nasitile, da se lažje prilagodimo vremenskim spremembam.
Ponedeljek
Naredite mesno enolončnico z zelenjavo. Jed, zelo bogata z okusi.
Torek
Pripravite makarone s sirom (Mac’n’Cheese). Obrok naj bo manjši, zraven obvezno postrezite veliko skledo zelene solate.
Sreda
Naredite piščanca v masleni omaki. Jed je malo pikantna, vendar lahko pikantnost regulirate po svojih željah.
Četrtek
V četrtek je na meniju krepčilna, okusna in zelo zdrava piščančja obara.
Petek
Pripravite krompirjevo enolončnico. Če želite še nekaj mesa, ji brez slabe vesti dodajte kranjske klobase ali hrenovke.
Sobota
Pripravite polnjen krompir in veliko skledo solate.
Nedelja
V nedeljo pripravljamo juho in medaljončke v kremasti omaki. Ne pozabite na solato.