Če želite polnjene paprike narediti še malo drugače, jih lahko pripravite s piščancem in sirom. Okus je božanski.
Sestavine
- 1 piščančje prsi
- olje
- sol
- poper
- rdeča paprika
- čebula
- sojina omaka
- smetana za kuhanje
- peteršilj
- paprike
- parmezan
Postopek
- Piščančje prsi narežemo na kocke in začinimo z: oljem, soljo, poprom, papriko. Dobro premešamo.
- Čebulo pražimo 5 minut in v ponev dodamo meso. Premešamo in pražimo še 5 minut.
- Dodamo sojino omako, smetano za kuhanje in peteršilj.
- Paprike prerežemo na pol in naredimo čolničke. Nadevamo jih z mesom.
- Pečemo 15 minut na 220°C.
- Po vrhu dodamo sir ali parmezan in pečemo še 5-10 minut.
Video recept
Zadnji prispevki
- Sočne čokoladne kocke z marelično sredico
- Zakaj mleka nikoli ne smete zlivati v odtok?
- To ni samo še en recept za bučno juho, to je najboljši recept za bučno juho
- Pozabljena superhrana z naših vrtov: jeruzalemska artičoka, zdrava in popolna za diabetike
- Recept: Enostavno pecivo s kokosom in čokolado, ki ga lahko pripravi vsak
- Ideje, kaj vse lahko položite na grob namesto sveč, ki niso ravno ekološka izbira