Prvi jesenski teden je prinesel tudi čisto jesenski tedenski jedilnik. Čas je, da v prehrano uvedemo malo več jedi na žlico in takšnih, ki nas bodo fino pogrele v že malo hladnejših jesenskih dnevih.
Ponedeljek
Hladen ponedeljek začnimo s pašto fižol. Slovensko različico priljubljenega pasulja.
Torek
Pripravite divjo rižoto z morskimi sadeži.
Sreda
Pripravite mlad krompir, pečen v pečici in zraven postrezite poljubno solato.
Četrtek
V četrtek je na meniju krepčilna, okusna in zelo zdrava piščančja obara.
Petek
Brezmesni dan. Pripravite testenine s česnom in limono.
Sobota
V soboto izkoristite dan za potep. Zato pripravite nekaj na hitro, kar lahko vzamete s seboj. Priporočamo piščančje wrape.
Nedelja
Pripravite svinjski file v klasični omaki, pire krompir in skledo solate.
Dober tek!
Zadnji prispevki
- Pita s hruškami in jabolki vas bo navdušila
- Optična iluzija: Na sliki je zdravnik, vendar tudi dva njegova pacienta, ju najdete?
- Ta krompirjeva solata je tako dobra, da se boste vprašali, zakaj je niste že prej pripravili
- Trik izkušenih kuharjev, s katerim bo krompir hitreje kuhan in ne bo razpadel
- Džuveč riž – edini recept, ki ga boste potrebovali za to slastno jed
- Optična iluzija: Lahko med kopico sadja najdete sir?