Prvi jesenski teden je prinesel tudi čisto jesenski tedenski jedilnik. Čas je, da v prehrano uvedemo malo več jedi na žlico in takšnih, ki nas bodo fino pogrele v že malo hladnejših jesenskih dnevih.
Ponedeljek
Hladen ponedeljek začnimo s pašto fižol. Slovensko različico priljubljenega pasulja.
Torek
Pripravite divjo rižoto z morskimi sadeži.
Sreda
Pripravite mlad krompir, pečen v pečici in zraven postrezite poljubno solato.
Četrtek
V četrtek je na meniju krepčilna, okusna in zelo zdrava piščančja obara.
Petek
Brezmesni dan. Pripravite testenine s česnom in limono.
Sobota
V soboto izkoristite dan za potep. Zato pripravite nekaj na hitro, kar lahko vzamete s seboj. Priporočamo piščančje wrape.
Nedelja
Pripravite svinjski file v klasični omaki, pire krompir in skledo solate.
Dober tek!