Praznično decembrsko vzdušje se je že začelo, naj bo takšen tudi naš jedilnik. Bogat, okusen, že skoraj prazničen.
Ponedeljek
Naredite svinjski golaž. Odličen je.
Torek
Naredite slastne testenine v enem loncu.
Sreda
Naredite musako s krompirjem in špinačo.
Četrtek
Naredite enolončnico z gobami – bogatega okusa in nasitna.
Petek
Naredite tunine polpete in poljubno prilogo, lahko tudi samo solato.
Sobota
Pripravite piščanca na azijski način. Navdušili boste.
Nedelja
V nedeljo specite svinjsko ribico, zraven pripravite pražen krompir in solato. Ne pozabite na juho.
Zadnji prispevki
- Optična iluzija: Vsi lahko vidimo sladoled, a le tisti z izjemnim vidom, bodo našli mačko v 5 sekundah
- Recept za kuskus s praženo zelenjavo in piščancem
- Nasveti, kako lahko imate do 3-krat večji pridelek kumar, poleg tega pa ne bodo grenke
- Tedenski jedilnik: Ideje za kosilo za tekoči teden #56
- Če boste na teraso ali balkon posadili te rastline, boste odgnali sršene in ose
- Pizza rolice, pečene v cvrtniku na vroč zrak