Hitro pripravljena in nadvse okusna jed, ki si jo boste privoščili vedno znova in znova.
Sestavine
- 200 g poljubnih testenin
- 200 g lososa
- 3 topljeni siri
- 1 dl smetane za kuhanje
- 1 dl mleka
- 2 žlici parmezana
- sol
Postopek
Najprej skuhamo testenine po navodilih z embalaže. Bodite pazljivi, da jih ne prekuhate. Nato v kozici na maslu popečemo lososa, ki ga kasneje razrežemo na koščke. Medtem ko pečemo losos v drugi posodi pripravimo omako: vlijemo mleko, dodamo sir, smetano za kuhanje, 1 žlico naribanega parmezana in sol po okusu. Mešamo s kuhalnico in čakamo, da se sir razpusti, nato dodamo lososa in polijemo po sveže kuhanih testeninah.
Zadnji prispevki
- Sočne čokoladne kocke z marelično sredico
- Zakaj mleka nikoli ne smete zlivati v odtok?
- To ni samo še en recept za bučno juho, to je najboljši recept za bučno juho
- Pozabljena superhrana z naših vrtov: jeruzalemska artičoka, zdrava in popolna za diabetike
- Recept: Enostavno pecivo s kokosom in čokolado, ki ga lahko pripravi vsak
- Ideje, kaj vse lahko položite na grob namesto sveč, ki niso ravno ekološka izbira