Morda se boste nasmejali, saj se način imenuje ‘pomolsti kumaro’. Video o tem, kako iz kumar spravimo vso grenkobo je na Tik Toku delila uporabnica, ki je bila nad učinkom dejanja presenečena.
Kumare sicer vsebujejo kukurbitacin, zaradi česar so lahko tudi grenke, ampak ne po tem, ko jih polmolzete.
@basicallyperkfectmilking a cucumber?##healthheroes ##kitchenhacks ##cucumber ##fyp
Zadnji prispevki
- Sočne čokoladne kocke z marelično sredico
- Zakaj mleka nikoli ne smete zlivati v odtok?
- To ni samo še en recept za bučno juho, to je najboljši recept za bučno juho
- Pozabljena superhrana z naših vrtov: jeruzalemska artičoka, zdrava in popolna za diabetike
- Recept: Enostavno pecivo s kokosom in čokolado, ki ga lahko pripravi vsak
- Ideje, kaj vse lahko položite na grob namesto sveč, ki niso ravno ekološka izbira