Pričelo se je novo šolsko leto, temperature so že znosnejše in čas je, da se spet posvetimo kuhanju s polno paro. Tedenski jedilnik, ki je pred vami, vam bo pomagal, da se organizirate, prihranite čas in denar.
Ponedeljek
V ponedeljek bi lahko pripravili nekaj na žlico. Krompirjev golaž s hrenovko (ali klobaso) je odlična ideja.
Torek
Skuhajte testenine zraven pa pripravite hitro tunino omako. Ne pozabite na solato.
Sreda
Naredite veliko skledo solate in kremasto rižoto z lignji.
Četrtek
Pripravite tortilje s piščancem. Okusno jed, ki bo navdušila vsakogar.
Petek
Petek naj bo brezmesni dan. Pripravimo zelenjavno mineštro.
Sobota
Pripravite pečen stročji fižol z mletim mesom in skledo solate.
Nedelja
Naredite klasično govejo juho, nato pa še piščančji frikase in poljubno prilogo. Ne pozabite na solato.