Ko nam zaradi vsakodnevnih obveznosti primanjkuje časa za kuhanje, je zamrzovalnik lahko naša najboljša pomoč.

Včasih je bilo povsem običajno, da so gospodinje kuhale večje količine jedi, jih porcijsko shranile in zamrznile za kasneje. Danes, ob hitrem tempu življenja, tega ne počnemo več tako pogosto – čeprav bi nam prihranilo veliko časa in živcev. Sendviči in hitro pripravljena hrana ne morejo nadomestiti toplega domačega obroka, zato je smiselno izkoristiti to, kar so znale naše babice: strateško zamrzovanje jedi.

To so jedi, ki so odlične za zamrzovanje in zelo okusne tudi, ko jih odmrznemo

Recept: Jota na najbolj enostaven način

Recept za goveji golaž, pripravljen v pečici

Recept: Filana paprika (polnjena paprika), edini recept, ki ga boste še pripravljali

Recept: Sarma

Recept: Klasični golaž z govedino

Najboljši recept za bolognese omako za testenine

Zamrzovalnik ni le prostor za shranjevanje žemljic in sladoleda – je vaša skrita shramba kosil za dni, ko “nimate niti minute časa”. Z malo načrtovanja in babičinimi nasveti lahko vedno na hitro pripravite topel domač obrok, ki bo okusnejši in bolj hranilen od vsake hitre hrane.


Zadnji prispevki

Prejšnji članekNajbolj mehki buhteljni z vanilijevim nadevom: recept, ki vedno uspe
Naslednji članekNajbolj mehko jogurtovo pecivo, ki se kar topi v ustih