V prihajajočem tednu bomo svoje jedilnike obogatili z izbranimi jedmi, ki združujejo preprostost priprave in bogat okus. Na naših krožnikih se bodo zvrstile priljubljene sestavine, kot so losos, testenine, pražen krompir, čevapčiči in sveža postrv. Vsak dan nas bo razvajala drugačna jed, s poudarkom na svežih sestavinah in domačih okusih, ki bodo poskrbeli za raznoliko in uravnoteženo prehrano.
Ponedeljek
Pripravite lososa po mediteransko. Hitro pripravljena in zdrava jed, ki je kot nalašč za topel pomladni dan.
Torek
Skuhajte krompirjev paprikaš – hitra jed na žlico, ki se prileže tudi, ko je zunaj že toplo.
Sreda
Danes naredite testenine z mletim mesom in gobami – malo drugačna omaka kot ste je sicer vajeni, vendar zelo slastna.
Četrtek
Praznik in dela prost dan, zato si privoščite piknik na prostem. Naj ne manjkajo čevapčiči in testeninska solata.
Petek
Specite postrvi v pečici in krompir, naj ne manjka velika skleda solate.
Sobota
Naredite Karađorđev zrezek, ki ga lahko postrežete s pomfrijem, z dušeno zelenjavo ali s tatarsko omako.
Nedelja
Klasično nedeljsko kosilo. Goveja juha, pražen krompir, zrezki v omaki in velika skleda zelene solate.
Dober tek in lepe praznike!
Zadnji prispevki
- Sočne čokoladne kocke z marelično sredico
- Zakaj mleka nikoli ne smete zlivati v odtok?
- To ni samo še en recept za bučno juho, to je najboljši recept za bučno juho
- Pozabljena superhrana z naših vrtov: jeruzalemska artičoka, zdrava in popolna za diabetike
- Recept: Enostavno pecivo s kokosom in čokolado, ki ga lahko pripravi vsak
- Ideje, kaj vse lahko položite na grob namesto sveč, ki niso ravno ekološka izbira