V prihajajočem tednu bomo svoje jedilnike obogatili z izbranimi jedmi, ki združujejo preprostost priprave in bogat okus. Na naših krožnikih se bodo zvrstile priljubljene sestavine, kot so losos, testenine, pražen krompir, čevapčiči in sveža postrv. Vsak dan nas bo razvajala drugačna jed, s poudarkom na svežih sestavinah in domačih okusih, ki bodo poskrbeli za raznoliko in uravnoteženo prehrano.
Ponedeljek
Pripravite lososa po mediteransko. Hitro pripravljena in zdrava jed, ki je kot nalašč za topel pomladni dan.
Torek
Skuhajte krompirjev paprikaš – hitra jed na žlico, ki se prileže tudi, ko je zunaj že toplo.
Sreda
Danes naredite testenine z mletim mesom in gobami – malo drugačna omaka kot ste je sicer vajeni, vendar zelo slastna.
Četrtek
Praznik in dela prost dan, zato si privoščite piknik na prostem. Naj ne manjkajo čevapčiči in testeninska solata.
Petek
Specite postrvi v pečici in krompir, naj ne manjka velika skleda solate.
Sobota
Naredite Karađorđev zrezek, ki ga lahko postrežete s pomfrijem, z dušeno zelenjavo ali s tatarsko omako.
Nedelja
Klasično nedeljsko kosilo. Goveja juha, pražen krompir, zrezki v omaki in velika skleda zelene solate.
Dober tek in lepe praznike!
Zadnji prispevki
- Recept: Metin sladoled s čokoladnimi koščki – prava osvežitev
- Test osebnosti: Prva stvar, ki jo vidite na sliki, bo o vas razkrila nekaj pomembnega
- Ti 4 ključni dejavniki vplivajo na tveganje za demenco
- Preproste metode, kako odstraniti madeže trave z oblačil
- Recept: Pisana solata za ozimnico, ki navduši vsakogar
- Varovanje osebnih podatkov pri spletnih casino transakcijah