Začetek tedna je idealen čas, da si olajšate življenje v kuhinji – z jedilnikom, ki prinaša preproste, okusne in raznolike obroke za vsak dan.
Tokrat vas čaka kombinacija hitrih jedi, klasičnih receptov in nekaj mediteranskega pridiha za konec tedna.
Ponedeljek bo svež in energičen z lahkimi wrapi, torek pa dišeč po domači bolognese omaki. Sredi tedna si boste privoščili fižolovo juho s špinačo in kremasto rižoto, ki navduši z nežnim okusom in preprosto pripravo. Petek bo nekoliko drugačen – s slastnimi zapečenimi školjkami s sirom. Vikend pa bo popolnoma morsko obarvan: v soboto dišeči lignji na žaru, v nedeljo pa piščanec po mediteransko, ki bo s svojo aromo zaključil teden v najboljšem slogu.
Ponedeljek
Ponedeljek je dan za piščančje wrape. Enostavna jed, ki je hitro pripravljena in navduši vse člane družine.

Torek
Pripravite staro dobro klasično bolognese omako. Zraven skuhajte poljubne testenine, najbolj pa se priležejo špageti.
Sreda
Naredite fižolovo juho s špinačo. Hiter obrok.

Četrtek
Naredite kremasto rižoto. Z okusom vas bo navdušila in ne boste zapravili več ur v kuhinji za pripravo.
Petek
Naj bo malo drugačno kosilo. Zapečene školjke s sirom bodo očarala vse jedce.

Sobota
Pripravite lignje na žaru in krompirjevo solato.
Nedelja
Naredite piščanca po mediteransko, zajetno skledo solate in poljubno prilogo. Za juho bo prevroče.

Dober tek in prijeten teden!
Zadnji prispevki
- 5 ključnih opravil, ki vas rešijo zadrege: Ne pozabite očistiti teh stvari, preden pridejo gosti
- Božanski božični tiramisu: praznična sladica, ki s svojim videzom in okusom osupne čisto vsakogar
- Naredi sam: Leseni snežaki za popolno praznično vzdušje
- Sočne praznične kocke, ki jih vsi obožujejo: preprost recept za popolno sladico
- Trije starodavni nasveti naših babic za močnejša pljuča in boljše zdravje pozimi
- Čokoladni huzarski krapki: klasični piškoti z razkošnim čokoladnim nadevom
















































