Hitro se zgodi, če pripravite marmelado, kompote in drugo ozimnico, da se pokvari, ko jo odprete in ne porabite v nekaj dneh. No, sedaj imamo rešitev tudi za to in zagotovo deluje.
Kaj morate storiti?
Po uporabi kozarec tesno zaprite in ga obrnite ‘na glavo’.

Obrnjeni kozarci so odličen način za ohranjanje svežine živil, kot so marmelade, ajvar, pinđur in drugi namazi. Ko kozarec po uporabi postavite na glavo, se vsebina pomakne proti pokrovu, kar zmanjša stik z zrakom, ki lahko povzroči razmnoževanje plesni in bakterij. To preprosto pravilo pomaga zaščititi hrano pred kvarjenjem in prepreči, da bi se pojavila neprijetna plesen.
Zadnji prispevki
- Najbolj mehki buhteljni z vanilijevim nadevom: recept, ki vedno uspe
- Uganka: Ali lahko najdete najbolj neumno osebo na tej sliki?
- Sladke hruške, okusno pecivo, ki tudi odlično izgleda
- Imate veliko nogavic brez para? Tako jih lahko koristno uporabite
- Mehko pecivo z orehi in čokoladno glazuro, ki vedno uspe


















































