Ni vam treba obiskati kuharske šole, ali brati kuharskih knjig, da osvojite znanje, kot ga imajo profesionalni kuharji. Zbrali smo nekaj nasvetov in trikov, s katerimi boste izboljšali svoje kuharske spretnosti in morda z večjim veseljem vihteli kuhalnico.
Mleto meso je ena najbolj vsestranskih sestavin, ki jih lahko shranite v zamrzovalniku. Na srečo imamo najpreprostejše in najučinkovitejše strategije za hitro in varno odtajanje mletega mesa.
Uporabljajte te trike in nasvete, ko kuhate testenine in vedno bodo odlično kuhane, polne okusa in prave teksture.
Vprašanje, ki se poraja mnogim kuharjem. Ali lahko olupite in narežete krompir vnaprej? Odgovor je preprost.
Brez pecilnega praška? Ni problema. Zapisali smo vse, kar morate vedeti o zamenjavi tega belega prahu v receptih.
S pravilno metodo je sekljanje zelja zelo preprosto in ne zahteva posebnih veščin z nožem ali znanja.
Omake, juhe in omake lahko zgostite na več načinov, da se oprimejo hrane.
Velikokrat se zgodi, da so naslednji dan testenine suhe in niso tako dobrega okusa, kaj storiti v tem primeru?
Korak za korakom vam bomo pokazali, kako enostavno je narediti okusno karamelizirano čebulo na kuhalni plošči.
Obstajata dve napaki, ki jih pogosto naredimo pri pripravi pire krompirja, ki uničita odličen okus.
Vsaka goveja juha se razlikuje od druge. A ključnih je nekaj sestavin in trikov, ki jo naredijo še bolj okusno.
Morda se boste nasmejali, saj se način imenuje ‘pomolsti kumaro’. Video o tem, kako iz kumar spravimo vso grenkobo, je pravo razsvetljenje.
Pripravili smo vam nekaj skrivnosti, kako domačo pico izboljšati, da bo kot tista taprava iz najboljše picerije.
Zadnji prispevki
- Optična iluzija: Najdite skrite zimske škornje v tej zimski idili
- Solata iz kislega zelja, da dobite v mrzlih dneh še malo več vitaminov
- Valentinova optična iluzija: Kako hitro opazite zlomljeno srce na sliki?
- Kremna cvetačna juha, ki bo všeč vsakomur
- Se spodobi, da pošljete sporočilo bivšemu za valentinovo
- Kaj se zgodi, če pogosto jeste krofe