Načrtovanje jedilnika za cel teden vam lahko močno olajša vsakdan. Namesto da bi se vsak dan spraševali, kaj pripraviti za kosilo ali večerjo, imate že vnaprej pripravljen načrt, ki vam prihrani čas, denar in odvečne skrbi. Poleg tega boste z njim poskrbeli, da bo vaša prehrana raznolika, uravnotežena in okusna.
Ponedeljek
Kremasta gobova rižota je odlična izbira za ponedeljkovo kosilo, zraven pa se prileže še skleda solate.

Torek
Pripravite stročji fižol v omaki s slanino.
Sreda
V sredo naj bodo za kosilo slastne testenine – hitro so pripravljene in zelo dobre po okusu. Ne pozabite na skledo solate.

Četrtek
Pripravite piščanca z njoki in gorgonzolino omako.
Petek
Naj bo dan brez mesa. Pripravite zelenjavno mineštro.

Sobota
Naredite dunajske zrezke, zraven pa prilogo in solato po izbiri.
Nedelja
Naredite pečeno svinjsko ribico in pražen krompir. Juho lahko še izpustite,, saj bo še priložnosti in hladnih dni.

















































