Za vas smo pripravili nov tedenski jedilnik, ki bo poskrbel, da bo načrtovanje kosil od ponedeljka do nedelje enostavnejše, hitrejše in brez vsakodnevnega razmišljanja, kaj postaviti na mizo.
Jedilnik združuje preproste, sezonske in dobro znane jedi, ki jih lahko pripravite brez zapletenih postopkov, a vseeno pričarajo domače udobje in odličen okus. Vsak dan vas čaka uravnoteženo kosilo – od toplih juh do klasičnih glavnih jedi – pripravljeno tako, da se lepo vklopi v vaš tempo in vam olajša teden.
Ponedeljek
Krompirjev paprikaš je hitro pripravljena jed in ne bo vam vzela veliko časa.

Torek
Testenine z gobami in česnom so lahek in hitro pripravljen obrok.
Sreda
Za kosilo naredite piroto z gobami. Pirota je skoraj rižota, vendar namesto riža uporabite piro.

Četrtek
Pripravite nizkokalorično piščančjo juho. Če vas ne bo dovolj nasitila, zraven pojejte kak kos kruha – priporočamo ovseni kruh.
Petek
Petek naj bo dan za jed na žlico. Pripravite zelenjavno mineštro, ki bo všeč tudi tistim, ki niso ljubitelji zelenjave.

Sobota
Če še nikoli niste pripravili pastirske pite, je zdaj odlična priložnost.
Nedelja
Pripravite svinjski file v klasični omaki, pire krompir in skledo solate.

















































