Zakorakali smo v 66. teden naših tedenskih jedilnikov. Poglejte, kaj dobrega bomo kuhali ta teden in se nam pridružite.
Ponedeljek
Naredite rižoto z morskimi sadeži.
Torek
Naredite piščanca s korenčkom v smetanovi omaki, za prilogo skuhajte kus kus.
Sreda
Naredite slano pito z bučkami.
Četrtek
Naredite testenine s poletno zelenjavo.
Petek
Pripravite kvinojo z zelenjavo, dan bo vroč.
Sobota
Pripravite mehko govedino z zelenjavo.
Nedelja
Naredite piščanca po mediteransko.
Zadnji prispevki
- Sočne čokoladne kocke z marelično sredico
- Zakaj mleka nikoli ne smete zlivati v odtok?
- To ni samo še en recept za bučno juho, to je najboljši recept za bučno juho
- Pozabljena superhrana z naših vrtov: jeruzalemska artičoka, zdrava in popolna za diabetike
- Recept: Enostavno pecivo s kokosom in čokolado, ki ga lahko pripravi vsak
- Ideje, kaj vse lahko položite na grob namesto sveč, ki niso ravno ekološka izbira