V prihajajočem tednu bosta kar dva praznika, zato predvidevamo, da bo kuhanje bolj okrnjeno (razen, če boste vi gostili obiske). Poglejmo, kaj smo pripravili na tokratnem jedilniku.
Ponedeljek
Pripravite piščančje wrape. Meso v receptu lahko zamenjate za popečeni tofu.
Torek
Naredite piščančji frikase in poljubno prilogo. Ne pozabite na solato.
Sreda
Naredite maslene zrezke v gobovi omaki. Za prilogo se prileže kus-kus.
Četrtek
Pripravite divjo rižoto z morskimi sadeži.
Petek
Pripravite krompirjevo enolončnico. Če želite še nekaj mesa, ji brez slabe vesti dodajte kranjske klobase ali hrenovke.
Sobota
Kaj pravite na polnjene paprike na malo drugačen način?
Nedelja
Nedelja naj bo nekoliko tradicionalno-moderna. Pripravite zrezke v gorčični omaki, kus kus (ali kuhan krompir v kosih) in veliko skledo solate.
Zadnji prispevki
- Sočne čokoladne kocke z marelično sredico
- Zakaj mleka nikoli ne smete zlivati v odtok?
- To ni samo še en recept za bučno juho, to je najboljši recept za bučno juho
- Pozabljena superhrana z naših vrtov: jeruzalemska artičoka, zdrava in popolna za diabetike
- Recept: Enostavno pecivo s kokosom in čokolado, ki ga lahko pripravi vsak
- Ideje, kaj vse lahko položite na grob namesto sveč, ki niso ravno ekološka izbira