Še zadnji teden pred prazniki kuhamo. Same dobre ideje smo na eno mesto zbrali. Poglejte, kaj bo na krožnikih.
Ponedeljek
V ponedeljek je na meniju krepčilna, okusna in zelo zdrava piščančja obara.
Torek
Naredite divjo rižoto z morskimi sadeži.
Sreda
Topel obrok je vedno dobra ideja. Naredite juho z lečo. Vedno navduši.
Četrtek
Pripravite piščančje wrape. Meso v receptu lahko zamenjate za popečeni tofu.
Petek
Naredite fižolovo juho s špinačo. Okusna in nasitna jed.
Sobota
Zeljne krpice so odlična zimska jed.
Nedelja
Pripravite krompirjevo enolončnico. Če želite še nekaj mesa, ji brez slabe vesti dodajte kranjske klobase ali hrenovke, ampak ker boste verjetno imeli obilno božično večerjo, je bolje, da za kosilo pojeste nekaj lahkega.
Zadnji prispevki
- Sočne čokoladne kocke z marelično sredico
- Zakaj mleka nikoli ne smete zlivati v odtok?
- To ni samo še en recept za bučno juho, to je najboljši recept za bučno juho
- Pozabljena superhrana z naših vrtov: jeruzalemska artičoka, zdrava in popolna za diabetike
- Recept: Enostavno pecivo s kokosom in čokolado, ki ga lahko pripravi vsak
- Ideje, kaj vse lahko položite na grob namesto sveč, ki niso ravno ekološka izbira