4. Mastne ribe
Mastne ribe, kot so losos, tuna in sardele, so bogati viri omega-3 maščob, za katere je bilo dokazano, da zmanjšujejo vnetja. Prav tako ohranjajo vaše možgane ostre in lahko celo zmanjšajo tveganje za Alzheimerjevo bolezen pozneje v življenju. Omega-3 maščobe so eno najpomembnejših hranil za vaše telo tudi iz drugih razlogov. Hormonske spremembe v 40. letih lahko povečajo tveganje za številne zdravstvene težave, vključno s srčnimi boleznimi. Omega-3 pomagajo ohranjati zdravo srce in zmanjšujejo tveganje za bolezni srca in ožilja.
Naslednje živilo, ki ga morate uživati, najdete na stran št. 4 >>
Zadnji prispevki
- Kako odstraniti neprijeten vonj iz pomivalnega stroja in preprečiti, da se vrne
- Kako pripraviti ruske kape, ki bodo navdušile vse goste
- Preverjeno delujejo! S temi triki ne boste nikoli več jokali ob rezanju čebule
- Marmorni kolač z bučo – sočno, aromatično in popolno pecivo za jesen
- Preprost način, kako doma ustvariti lep nagrobni aranžma (postopek po korakih) za prvi november
- Čokoladno pecivo s kislo smetano, odličnega okusa in na hitro narejeno