Zima je pokazala svoje zobe. Temperature so padle krepko pod nič, zato bo naš tedenski jedilnik bolj nasiten, da bomo že s hrano poskrbeli za dodatno toploto.
Ponedeljek
Recept za ričet po babičino. Okusna jed, ki jo lahko pripravite za dva dni.
Torek
Pripravite zapečenega piščanca v pečici s krompirjem.
Sreda
Naredite mesno enolončnico z zelenjavo.
Četrtek
Dan za dobro rižoto in veliko skledo solate. Pripravite rižoto z gobami, ki vam ne bo vzela veliko časa, priprava je enostavna, okus božanski.
Petek
Naredite grahovo enolončnico z žličniki.
Sobota
Pripravite svinjski golaž.
Nedelja
Poleg goveje juhe, naredite pražen krompir in zrezke v omaki.
Zadnji prispevki
- Sočne čokoladne kocke z marelično sredico
- Zakaj mleka nikoli ne smete zlivati v odtok?
- To ni samo še en recept za bučno juho, to je najboljši recept za bučno juho
- Pozabljena superhrana z naših vrtov: jeruzalemska artičoka, zdrava in popolna za diabetike
- Recept: Enostavno pecivo s kokosom in čokolado, ki ga lahko pripravi vsak
- Ideje, kaj vse lahko položite na grob namesto sveč, ki niso ravno ekološka izbira