Teden po veliki noči in vseh dobrotah, ki smo jih pojedli med vikendom, naj bo lahkotno obarvan, da si naše telo spočije od vse hrane, ki smo jo zaužili.
Ponedeljek
V ponedeljek pojejte vse, kar vam je ostalo do velike noči. Prepričani smo, da vam je ostalo potice, šunke, francoske solate, hrena, pirhov … Pojejte jih. Predvsem jajca lahko porabite na zelo okusne načine.
Torek
Zagotovo vam je ostal še kak kos šunke. Pripravite ričet po babičino in jo uporabite v jedi.
Sreda
Sreda naj bo brezmesna in lahkotna. Pripravite kremasto zelenjavno juho.
Četrtek
V četrtek naj bo na meniju kremna rižota s šparglji.
Petek
V petek pripravite testenine s česnom in limono.
Sobota
V soboto lahko pripravite le bogato solato s tuno (ali piščančjim mesom)
Nedelja
V nedeljo pripravite govejo juho, polnjen krompir in veliko skledo solate.
Dober tek!
Zadnji prispevki
- Sočne čokoladne kocke z marelično sredico
- Zakaj mleka nikoli ne smete zlivati v odtok?
- To ni samo še en recept za bučno juho, to je najboljši recept za bučno juho
- Pozabljena superhrana z naših vrtov: jeruzalemska artičoka, zdrava in popolna za diabetike
- Recept: Enostavno pecivo s kokosom in čokolado, ki ga lahko pripravi vsak
- Ideje, kaj vse lahko položite na grob namesto sveč, ki niso ravno ekološka izbira