Teden po veliki noči in vseh dobrotah, ki smo jih pojedli med vikendom, naj bo lahkotno obarvan, da si naše telo spočije od vse hrane, ki smo jo zaužili.
Ponedeljek
V ponedeljek pojejte vse, kar vam je ostalo do velike noči. Prepričani smo, da vam je ostalo potice, šunke, francoske solate, hrena, pirhov … Pojejte jih. Predvsem jajca lahko porabite na zelo okusne načine.
Torek
Zagotovo vam je ostal še kak kos šunke. Pripravite ričet po babičino in jo uporabite v jedi.
Sreda
Sreda naj bo brezmesna in lahkotna. Pripravite kremasto zelenjavno juho.
Četrtek
V četrtek naj bo na meniju kremna rižota s šparglji.
Petek
V petek pripravite testenine s česnom in limono.
Sobota
V soboto lahko pripravite le bogato solato s tuno (ali piščančjim mesom)
Nedelja
V nedeljo pripravite govejo juho, polnjen krompir in veliko skledo solate.
Dober tek!
Zadnji prispevki
- Kaj storiti, če stopite na morskega ježka ali vas opeče meduza?
- Kako se znebiti gosenic na zelju brez kemije, da ne uničijo celotnega pridelka?
- Recept: Metin sladoled s čokoladnimi koščki – prava osvežitev
- Test osebnosti: Prva stvar, ki jo vidite na sliki, bo o vas razkrila nekaj pomembnega
- Ti 4 ključni dejavniki vplivajo na tveganje za demenco
- Preproste metode, kako odstraniti madeže trave z oblačil