Toplo vreme še ne popušča in naši vrtovi so polni dobrot, ki jih pridno pobiramo. Pravijo, da je najboljše jesti sezonsko, zato je naš tedenski jedilnik sezonsko obarvan, s polno sveže zelenjave.
Ponedeljek
Pripravite stročji fižol, pečen v pečici z mletim mesom. Jed, ki navduši vsakogar.

Torek
Pripravite testenine s poletno zelenjavo.

Sreda
Pripravite mlad pečeni krompir. Ne pozabite na svežo solato z vrta. Zraven lahko pripravite tudi zrezke v pivskem testu.

Četrtek
V četrtek bo na mizi rižota z bučkami in gorgonzolo.

Petek
Pripravite postrv iz pečice in krompirjevo solato.

Sobota
Kaj pravite na polnjene paradižnike, pečene v pečici?

Nedelja
Nedeljsko kosilo naj bo s poljubno juho, svežo solato in piščančjo rolado iz pečice. Za prilogo naredite pire krompir.

Dober tek!
















































